top of page
IMG-20210220-WA0021.jpg
IMG-20210216-WA0029.jpg

Bike & Wine

Kundfavorit

Norra Piemonte

I hjärtat av fantastiska Italien hittar ni denna mtb-upplevelse, som vi varmt vill rekommendera. Bland vingårdarna i norra Piemonte mellan Gattinara och Ghemme kommer ni att upptäcka nöjet att cykla bland vinrankorna som har gjort de lokala vinerna kända över hela världen!

BIKE & WINE

I hjärtat av fantastiska Italien hittar ni denna mtb-upplevelse, som vi varmt vill rekommendera. Bland vingårdarna i övre Piemonte mellan Gattinara och Ghemme kommer ni att upptäcka nöjet att cykla bland vinrankorna som har gjort de lokala vinerna kända över hela världen!

Turen utgår från Travaglini Winery i Gattinara på elcyklar (egen eller som kan hyras via oss), och vi cyklar sen tillsammans med en mtb-guide och en sommelier som tillsammans kommer att bjuda er på en färgglad upplevelse med vacker natur blandat med berättelser om den lokala vinkulturen.

Ni kommer att få provsmaka de lokala vinerna i kombination med lokalt producerade tilltugg. 

Under turens cirka 2 timmar kommer ni att trampa på enkla grusvägar med hjälp av el-cykelns kraft och kommer också att kunna stifta bekantskap med historiska och spektakulära slott, torn och befästningar.


På eftermiddagen tar vi oss  till Pella vid Ortasjöns strand, där vi går ombord på båten som tar oss till Orta San Giulio, sjöarnas pärla. I det spektakulära läget precis ovanför piren, kommer ni att kunna checka in i ert rum för natten. Men innan det är sovdags kommer vi att äta middag på en av de mest speciella restaurangerna i byn, bara några steg genom Ortas gränder.  


Efter att ni avnjutit både frukost och utsikt följande morgon tar vi oss till Ghemme där nästa äventyr börjar. Den nya turen börjar på kullarna i övre Novara-området där våra e-cyklar tryggt kommer att ta oss fram medan vi kan njuta av närvaron av Monte Rosa som kommer vara synlig i kulisserna under stort sett hela dagen och kan ses från båda vingårdarna vi kommer att besöka.En härlig nedförsbacke kommer att leda oss till vår avslutande provsmakning i Rovellottikällarna som ligger i hjärtat av slottet i Ghemme.

Denna upplevelse kan bokas under alla tider på året. Ni behöver bara ha en e-bike och en mtb-hjälm, vilka går att hyra via oss vid behov. 

Kontakta oss

Då våra upplevelser är skräddarsydda efter dig så ber vi dig ta kontakt med oss för att vi ska kunna hjälpa just dig och ge dig ett pris.

logosvart ny

Minimum skill

Minimum fitness

Säsong/datum:

IMG_8422.PNG
Campervan_edited.jpg
IMG_6758.PNG
bottom of page