top of page

Vanliga frågor

Varför finns endast "från" priser på er hemsida?

Alla våra upplevelser och äventyr är individuellt  anpassade efter dig och ditt sällskap och beror många gånger på antal, tidpunkt, plats och upplägg, men tveka inte höra av dig till oss så räknar vi fram ett pris till dig tillsammans med vår samarbetspartner .

Hur vet jag svårighetsgraden på upplevelsen?

De flesta av våra upplevelser och äventyr  går att individuellt anpassa efter gruppen, Känner du dig osäker är du mer än välkommen att höra av dig med frågor.

Hur ska jag klä mig för Helibike?

Med tanke på starthöjden på hela 3500m så rekommenderas flera lager med kläder på både under och överkropp då kan du reglera med att ta av och sätta på varefter temperaturen skiftar. Sommartemperatureren  kan nå -10 grader på de högsta punkterna och upp till +25 på de lägsta punkterna!  Vi rekommenderar handskar och glasögon med lämpliga linser och framför allt skor med sulor med bra grepp.

Guiden kommer personligen att kontrollera utrustningen för varje deltagare, Då vi är mycket måna om säkerheten kan vi endast låta de som uppfyller kraven på utrustning medverka på aktiviteten.

Blir det ofta fullbokat

Våra aktiviteter är exklusiva och småskaliga ofta med mindre grupper som planeras tillsammans med den som utför uppdraget på plats. Gruppern blir ofta fullbokade, men om du är ute i tid så ser vi till att hitta tider och dagar som passar dig

Om min upplevelse inte skulle kunna gå att genomföra

Naturen, haven och sjöarna är mäktiga och kan vara riktigt tuffa,  om vädret och förhållandena gör att det inte är möjligt att genomföra aktiviteten så behöver du självklart inte betala för den.

 

För att en helikopter ska kunna lyfta krävs god sikt och inte alltför hård vind, ofta kan man justera tidpunkten så att det går att lyfta vid en annan tidpunkt.

Vem kan jag fråga om information som inte finns på hemsidan?

Du når oss alltid här via mejl till: info@outdoorsweden.nu

eller via vår chat funktion

Jag är nyfiken på hur ett samarbete ser ut med er, och jag har en ide jag vill bolla med er.... 

Finns det laddningsställen för elcykelbatterier? 

Kika här på hemsidan under fliken samarbetspartner och tveka inte att ta kontakt om du vill veta mer eller berätta om dig och ditt företag. Vi är jätte nyfikna på er!

Du når oss alltid här via mejl till: info@outdoorsweden.nu

eller via vår chat funktion.

På alla våra turer där elcykel är föreslaget föreslår guiden hur effektlägena skall användas och vet var lämpliga laddningsplatser finns. 

Vad ska man ha med sig på mountainbikeaktiviteterna?

I din ryggsäck måste du ha nödvändig utrustning för att kunna reparera en  punktering och vid behov för de mest återkommande mekaniska problemen som kan uppstå. Vi rekommenderar också att du har med dig regn- och vindsäkra kläder och en vattenflaska i  din ryggsäck. Användning av hjälm är obligatorisk och vi rekommenderar användning av cykelglasögon eller goggles som lämpar sig för cykling. Vid ev behov kan guideföretaget tillhandahålla nödvändigt material vid bokning.

Rekommenderar ni att att man har en försäkring för aktiviteterna?

Ingår hotell och resor, till och från dom aktuella aktiviteterna. 

För Outdoor Sweden AB är säkerheten mycket viktig, Men  JA, 

vi rekommenderar alltid att alla som deltar i aktiviteterna har en giltig olycksfallsförsäkring ifall olyckan skulle vara framme.

Hotell och resor så som flygresor, båtresor och  buss för att ta er till upplevelsen ingår inte i vårt utbud. vilket ger er en god möjlighet att planera och anpassa er egen resa efter era önskemål

bottom of page